Miten elämä taipuu tarinaksi? Voiko kauan sitten kuolleen ihmisen tavoittaa? Kuinka taide ja elämä kohtaavat?

Näistä ja muista taiteilijaelämäkertoihin ja niiden kirjoittamiseen liittyvistä kysymyksistä keskustellaan Gallen-Kallelan Museolla sunnuntaina 21.10. klo 13. Tilaisuuden avaa taidehistorioitsija Marja Lahelma alustuksella vasta ilmestyneestä Akseli Gallen-Kallelan elämäkertateoksestaan. Sen jälkeen paneelikeskustelussa mukana Helena Ruuska, jonka Hugo Simberg -elämäkerta ilmestyi syyskuussa, sekä Ellen Thesleffistä viime vuonna elämäkerran julkaissut Hanna-Reetta Schreck. Keskustelua johdattelee taidehistorioitsija Riikka Stewen. The Birch and the Star järjestää tilaisuuden yhteistyössä Gallen-Kallelan Museon kanssa.

Museon pääsylipulla.
Tilaisuus korvaa kyseisen sunnuntain yleisöopastuksen.

http://www.gallen-kallela.fi/nayttely_tapahtuma/taiteilijaelamaa-akseli-gallen-kallela-hugo-simberg-ellen-thesleff/