HAM Tennispalatsi 26.1.2020 klo 14–16

Ellen Thesleff: minä maalaan kuin jumala -näyttelyn viimeisen päivän kunniaksi HAM-salissa keskustellaan Thesleffin taiteesta. Mukana ovat taiteilijan tuotantoon perehtyneet taidehistorioitsijat FT Marja Lahelma, FT Riikka Stewen ja FM Hanna-Reetta Schreck. Keskustelun pohjana toimii Tahiti-verkkolehden alkuvuodesta 2020 ilmestynyt Thesleffin taidetta käsittelevä erikoisnumero.

Lisäksi näyttelijät Anu Almagro ja Johanna Jauhiainen, skenografi Jaana Kurttila sekä Hanna-Reetta Schreck kertovat taiteen- ja tieteenvälisestä työskentelystään Thesleffin omakuvaan perustuvan näyttämöteoksen parissa.

The Birch and the Star järjestää tilaisuuden yhteistyössä HAMin kanssa.

Tilaisuus alkaa klo 14 HAM-salissa ja kestää noin klo 16 saakka. Lämpimästi tervetuloa!

Osoite: HAM Tennispalatsi, Eteläinen Rautatiekatu 8, 00100 Helsinki

1976_341_digi-1600x1591.jpg

Ellen Thesleff: Tyttöjä (Tytöt niityllä), 1906 © Kuva: HAM/Hanna Kukorelli